Annette Melzer

CIMG4655Mijn naam is Annette Melzer (1963). Ik ben opgeleid als predikant (’90), contextueel hulpverlener (’02) en supervisor (’05). Relaties blijven mij fascineren in hun dynamiek. Zij zijn uniek in hun mogelijkheden om over onszelf te vertellen en om innerlijk te kunnen groeien. Het is alleen in relaties dat we ontdekken beminnenswaard en veilig te zijn.

Verhalen hebben een bijzondere kracht. Als predikant en geestelijk verzorger heb ik geleerd zingeving te verbinden met de vragen en dilemma’s van het dagelijkse leven. Als generieke supervisor (reg LVSC) begeleidt en coach ik werknemers, waarbij het eigen levensverhaal altijd ‘in zicht’ blijft. Hierbij is het contextueel-therapeutische denken van Iván Böszörmény-Nagy een belangrijke leidraad. Als docent-trainer ben ik ook verbonden aan de Stichting Contextueel Pastoraat. We bieden een 2-jairge postacademische opleiding aan en kortlopende trainingen en masterclass.

‘Inzicht’ geeft sinds 2001 mensen de kans om in gesprek en reflectie balans op te maken en op zoek te gaan naar nieuwe wegen, op persoonlijk vlak en op het werk.